Avantaje - Inchiriere Autorulota Bucuresti - CampCar.ro - Avantaje

Avantaje

7 avantaje când călătorești cu autorulota

Ai impresia, uneori, că zilele zboară, chiar și când ești în concediu? Un truc de schimbare a percepției asupra timpului este să experimentezi lucruri complet diferite de rutina cu care te-ai obișnuit, iar o vacanță cu rulota nu este niciodată monotonă.

Parcurgi zilnic drumuri necunoscute și acționezi cu spontaneitate. Autorulotele sunt mijloace de transport și de cazare perfecte dacă intenționezi să vizitezi cât mai multe locuri și să fii în siguranța casei tale mobile. Iată și alte beneficii ale călătoriei cu rulota:

#1 Conduci relaxat

De la volanul unei rulote ai flexibilitate în ceea ce privește planurile de călătorie. Poți planifica și reconfigura din mers traseul sau destinația, fără grija orelor de check-in, a rezervărilor sau a altor probleme de cazare în ultimul moment.

#2 Ești mereu pregătit să pornești motorul

Oricând simți că vrei să schimbi peisajul, nu-ți rămâne decât să-ți asiguri fiecare membru al familiei cu centura de siguranță și să porniți iarăși la drum. Nu ai nicio cameră de predat, bagaje de strâns și cărat la mașină sau timp de pierdut inutil.

#3 Ai toate facilitățile la bord

Chiar dacă poți poposi într-un colț retras de natură, asta nu înseamnă că nu dispui de facilități moderne și confort sporit. Autorulotele de familie au adesea un spațiu de locuit suficient de spațios pentru o familie numeroasă sau o gașcă de prieteni.

În plus, cele mai noi sunt echipate cu toate cele necesare: bucătărie cu frigider și aragaz, sistem de climatizare, scaune portabile, parasolar, prize de încărcare și, bineînțeles, sistem de conectare la electricitate.

#4 Servicii de igienă atât în mers, cât și la staționare

Toaleta portabilă este o facilitate ce merită o categorie doar a ei în lista de beneficii ale călătoriei cu autorulota, pentru că indiferent de condițiile de igienă din camping, toaleta și dușul sunt mereu accesibile, curate și doar ale tale. În plus, odată ce ai făcut duș într-o rulotă, descoperi că poți fi mult mai econom cu resursele planetei.

#5 Ai parte de costuri reduse

Într-o vacanță cu rulota, cheltuiești majoritar pe combustibil și pe mâncare. Iar pentru cea din urmă, ai toate utilitățile pentru preparare la bordul mașinii, astfel încât să ieși mai ieftin decât la restaurant și sigur mai sănătos.

#6 Natură și sălbăticie cât vezi cu ochii

Dacă ești explorator din fire și nu îți plac locurile turistice, aglomerate și înghesuite, cu autorulota ai toată deschiderea și liniștea pe care ți le poți dori într-un concediu de detașare. Poți opta pentru un model cu fereastră pe plafon și să dormi sub cerul înstelat, în susur de râu și sunete de pădure.

#7 Ai loc în dotare cât să iei și bicicletele în aventură

Atunci când pornești la drum știind că te vei gospodări pe cont propriu, este important să ai spațiu pentru toate bagajele și echipamentul de relaxare. În plus, despachetezi o singură dată și ai scăpat de grija lor, pentru că bunurile tale sunt mereu la loc sigur, accesibile și depozitate convenabil.

Harta campingurilor din Romania

VEHICULE VERIFICATE

Toate modele listate pe marketplace trec printr-un proces atent de verificare, pentru ca tu si cei dragi sa calatoriti in siguranta.

ASIGURARE INCLUSA

Platforma permite doar listarea rulotelor si autorulotele asigurate conform cerintelor legale. Stai fara griji, esti acoperit!

ECHIPARE COMPLETA

Suport de biciclete? Sau poate un barbecue? Poti alege modelul care vine echipat cu toate dotarile pe care ti le doresti.
Call Now Button