Despre noi - Inchiriere Autorulota Bucuresti

Despre noi

Despre noi

Iubim natura, viata si ne plac calatoriile! Din dorinta de a impartasi placerea si libertatea oferita de calatoriile cu autorulota, am dezvoltat conceptul CampCar pentru toata zona de sud a Romaniei si nu numai, punand la dispozitia dvs autorulote noi, dotate pentru un confort de 4****.
Pregatiti-va de o vacanta All-Inclusive inedita, desfasurata intr-o dinamica permanenta si in interactiune continua cu natura.

Pregateste-te pentru o calatorie de neuitat!

Oferim servicii de inchiriere a autorulotelor din parcul propriu, pentru calatorii de neuitat in destinatii cu privelisti sublime atat pe intreg teritoriul tarii cat si in afara acesteia alaturi de cei care va sunt dragi.

Oferim si posibilitatea vizionarii acestora la sediul nostru din Mogosoaia, cat si un drive-test Gratuit. Autorulotele puse la dispozitia dvs, au dotari premium atat pentru iesirile din timpul verii cat si pentru iesiri in perioadele mai reci, fiind pregatite cu pachete speciale de iarna.

AUTORULOTE NOI

INTERIOR INGRIJIT

VEHICULE VERIFICATE

Toate modele listate pe marketplace trec printr-un proces atent de verificare, pentru ca tu si cei dragi sa calatoriti in siguranta.

ASIGURARE INCLUSA

Platforma permite doar listarea rulotelor si autorulotele asigurate conform cerintelor legale. Stai fara griji, esti acoperit!

ECHIPARE COMPLETA

Suport de biciclete? Sau poate un barbecue? Poti alege modelul care vine echipat cu toate dotarile pe care ti le doresti.
Call Now Button