Intrebari si Raspunsuri - Inchiriere Autorulota Bucuresti

Intrebari si Raspunsuri

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Toate autorulotele CampCar.ro se conduc cu permis categoria B.

Desigur ! Puteți călători oriunde vreți în spațiul UE. Pentru alte destinații, vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Nu impunem nicio limită de kilometri, totuși, pentru a vă bucura pe deplin de concediul cu autorulota vă recomandăm să nu va planificați distanțe mari zilnic.

Consumul de motorina poate varia in funcție de stilul de condus și condițiile de drum. In medie, consumul la suta de kilometri este de 13 litri.

Nu, autorulotele noastre sunt dotate special pentru a face față iernii. Sistemele de încălzire supradimensionate vor face față fără probleme la temperaturi joase

Bineînțeles, colegii noștri din zona stației sunt gata să stabilească o întâlnire potrivită cu dvs. Vă rugăm să programați o vizită la stația de închiriere din timp, astfel încât să puteți asigura furnizarea grupului de vehicule dorit. În funcție de sezon, flota noastră este aproape complet în “vacanță”.

Pentru vehiculele cu o masă totală admisibilă mai mică de 3.500 kg (City, Active, Family, Exclusive Classic), vârsta minimă este de 21 de ani, iar conducătorul auto trebuie să fi deținut permisul de conducere timp de cel puțin un an. Pentru vehiculele cu o capacitate mai mare de 3.500 kg (Exclusive Extra, First, Premium), vârsta minimă este de 25 de ani, iar șoferul trebuie să fi deținut permisul de conducere timp de cel puțin 3 ani.

Vă recomandăm un început relaxat în vacanță. Transferul nostru se face după-amiaza și durează aproximativ o oră pentru formalități și introducerea în apartamentul dvs. mobil. Utilizați această zi de recepţie pentru o introducere profesională a vehiculului și planificați un timp suplimentar pentru a vă instala în automobil, fără stres. În ziua următoare, puteți începe călătoria de vacanță după o odihnă bună. Pentru propria dvs. siguranță și pentru cei cu care călătoriţi, vă sfătuim ferm să nu vă deplasați pe distanțe lungi în traficul rutier încă în ziua recepţiei. În special atunci când călătoriţi cu copii, acest lucru trebuie luat în serios.

Animalele de companie pot fi transportate numai în acord cu stația, pentru o taxă. Rețineți că, la întoarcere, vehiculul trebuie să aibă același grad de curățenie ca și cele fără animale de companie. În caz contrar, călătoriile cu animale de companie pot cauza costuri mai mari și suplimentare de curățare. Desigur, persoana care închiriază este responsabilă pentru transportul în condiții de siguranță a animalelor de companie în conformitate cu reglementările, la fel ca și pentru respectarea restricțiilor de intrare in alta tara și a vaccinărilor.

În cazul unui accident, sunteți obligat să completați integral formularul de raport privind daunele furnizat în vehicul. În cazul în care s-a produs un incendiu, un furt, daune cauzate de vânat sau alte daune, poliția și stația de închiriere trebuie să fie înștiințate. Stația de închiriere trebuie informată în detaliu despre împrejurările accidentului. Nu trebuie recunoscute cererile de despăgubire ale altor părți implicate în accident.

Call Now Button