Parerile clientilor CampCar.ro - Inchiriere Autorulota Bucuresti

Parerile clientilor CampCar.ro

Parerile clientilor CampCar.ro
Oana & Tudor PopaOana & Tudor PopaAlegeti CampCar.ro cu incredere!

O companie atât de grozavă cu care să lucrezi! Autorulota noastră a avut un preț rezonabil, a funcționat excelent, a avut tot ce ne trebuia, dar și o gamă excelentă de extra optiuni pentru care am plătit o mică sumă suplimentară. Au răspuns atât de repede la întrebările noastre prin e-mail si telefon înainte și în timpul călătoriei noastre. Aș recomanda această companie oricui! Multumim CampCar.ro

Irina & Mihai CristinescuIrina & Mihai CristinescuRecomand cu mare incredere!

Vrem să vă mulțumim pentru tot! Ați fost foarte utili de la primul contact până în ziua în care am returnat autorulota. Orice solicitare de informații sau răspunsuri a primit un răspuns foarte rapid și a furnizat întotdeauna informațiile solicitate.Pe tot parcursul călătoriei noastre, autorulota a fost caldă, extrem de confortabilă, și o calitate excelentă.Nu pot recomanda suficient  de mult serviciile dvs.! , fiind mult superior oricărei alte companii de închiriere autorulote din țara.

Ana & Ovidiu IosifAna & Ovidiu IosifDincolo de ceea ce ne-am așteptat

Cu toate schimbările bruște neașteptate în situația generală, înăsprirea regulilor de carantină în Romania etc. CampCar.ro a fost cel mai bun partener pe care l-am fi putut spera, pentru a face călătoria să se întâmple în ciuda tuturor provocărilor.Am avut o vacanta fantastică și dorim să mulțumim echipei CampCar.ro pentru tot efortul depus pentru ca acest lucru să se întâmple.

Amanda & Daniel TucanAmanda & Daniel TucanServicii excelente de la A la Z!

Super fericit cu CampCar.ro - am rezervat de două ori în timpul șederii mele în Romania și am avut o experiență fantastică de ambele ori. Serviciul este minunat, toți reprezentanții lor sunt prietenoși și profesioniști. Autorulota a avut tot ce ne trebuia, dar si caldă și confortabilă!

VEHICULE VERIFICATE

Toate modele listate pe marketplace trec printr-un proces atent de verificare, pentru ca tu si cei dragi sa calatoriti in siguranta.

ASIGURARE INCLUSA

Platforma permite doar listarea rulotelor si autorulotele asigurate conform cerintelor legale. Stai fara griji, esti acoperit!

ECHIPARE COMPLETA

Suport de biciclete? Sau poate un barbecue? Poti alege modelul care vine echipat cu toate dotarile pe care ti le doresti.
Call Now Button